تعمیر پارکت باد کرده و علت فاصله بین پارکت ها

تعمیر پارکت باد کرده

تعمیر پارکت باد کرده

تیم فنی نوین خانه در زمینه تعمیر پارکت باد کرده و یا دارای هر مشکلی به شما خدمات ارائه می کند، کار تعمیر پارکت شما توسط نوین خانه بسیار تمیز و بدون مشکل برطرف می شود و مانند روز اولی که پارکت را نصب کرده اید به صورت کاملا عالی تعمیر شده و مورد استفاده شما قرار می گیرد.

در بیشتر مواقع با آب ریختن و یا شستن اشتباه پارکت با آب، پارکت خانه شما به اصطلاح باد می کند و دارای زاویه می شود. در این موارد ابتدا باید به صورت دقیق پارکت برش خورده و بیرون آورده و جایگزین شود به صورت مراحل زیر تیم نوین خانه به تعمیر پارکت باد کرده شما می پردازد.

ویدئو تعمیر پارکت باد کرده

تعمیر پارکت باد کرده

مرحله اول : برداشتن قسمتهایی از پارکت که باد کرده است

ابتدا دقیقا باید محل این پارکت ها را پیدا کرده استفاده از نور برای این کار بسیار به شما کمک می کند. مهمترین نکته در این قسمت مشخص کردن دقیق قسمت هایی ازپارکت که باد کرده است می باشد. بعد از مشخص کردن حالا نوبت برداشتن و یا حذف کردن پارکت های باد کرده می باشد که برای این کار شما به ابزارهای نیاز دارید :

  •   اره گرد یا دایره شکل
  •   چکش
  •   دیلم
  •   چاقو چوب
  •   دستگاه براد نیلر

ابتدا بر روی پارکت های باد کرده علامت گذاری کنید. تا از اشتباه کردن در برش پارکت های باد کرده مصون بمانید و متضرر در این مورد نشوید.

ضخامت پارکت باد کرده

یکی از مهمترین نکات در این بخش مشخص بودن ضخامت و یا ارتفاع پارکت  می باشد. این نکته که شما در هنگام برش دادن پارکت باد کرده ضخامت پارکت را بدانید بسیار مهم است. هنگام استفاده از اره گرد باید کاملا بدانید تا چه اندازه پارکت را برش دهید اکثر پارکت ها بین 2.45 سانتیمتر تا 3 سانتیمتر می باشند.

در هنگام برش پارکت باد کرده اره گرد و یا دایره ای خود را به اندازه ضخامت پارکت خود تنظیم کرده که این مورد بسیار مهم  می باشد بنابراین کاملا مراقب باشید.

با استفاده از اره دایره ای خود دو برش به صورت موازی برای هر قسمت از پارکت باد کرده بزنید. هر برشی که انجام می دهید بسیار کوچک باشد تا پارکت های سالم خود را مورد آسیب قرار ندهید. برای برش دادن پارکت های باد کرده خود ابتدا دو طرف هر تکه از پارکت را برش داده و سپس آن پارکت را به تکه های کوچکتر برش داده.

بیرون آوردن پارکت ها آسیب دیده

با استفاده از چاقو چوب پارکت باد کرده را برش های زیادی داده و در اصل آن را به تکه های کوچک تبدیل و یا برش داده تا عمل برداشتن پارکت باد کرده به راحتی صورت پذیرد.

تکه های برش داده شده مرکزی را با استفاده از انگشتان خود و یا با استفاده از یک فلز با ضخامت کم جدا کرده و بیرون بیاورید. سپس تکه های کناری را با استفاده از دیلم به آرامی و به صورتی به پارکت های سالم آسیبی وارد نشود بیرون بیاورید.

در نهایت باید جای پارکت را کاملا تمیز کنید برای این کار باید تمامی گرد و غبارهای موجود را تمیز کنید و تمامی چوب های به جا مانده را کاملا بردارید.

تعمیر پارکت باد کرده

مرحله دوم : قرار دادن پارکت جدید

بعد از اتمام مراحل برداشتن پارکت های باد کرده و تمیز کردن کامل جای آنها نیاز دارید تا کف خانه را با استفاده از پارکت های جدید خود پر کنید. اگر پارکت جدیدی که می خواهید استفاده شود ضخامت و جنس کاملا دقیقی با پارکت قبلی نداشته باشد کار به درستی انجام نخواهد شد.

این فکر را به هیچ وجه نکنید که می توانید با ضخامت و یا جنس بسیار نزدیک به پارکت قبلی می توانید کار را به درستی انجام دهید دقیقا باید ضخامت و جنس پارکت جدید با قبلی یکی باشد.

برش دادن محیط مکان پارکت جدید

ابتدا برای جایگزین کردن تعدادی از پارکت های جدید شیار های موجود در پارکت های قدیمی را به صورت کامل برش دهید و تمیز کنید سپس پارکت های جدید را با استفاده از چاقوی چوب تمیز کنید.

لازم نیست در این حالت خیلی مراقب قسمت کف پارکت باشید، فقط نباید به قسمت های بالایی پارکت آسیبی وارد شود. قسمت های پایینی پارکت دیده نمی شوند اما قسمت های بالای مستقیما در دید می باشند بنابراین باید کاملا مراقب قسمت هایی که دیده می شوند باشید.

قرار دادن پارکت

مرحله بعدی قرار دادن پارکت های جدید خریداری شده می باشد. برای این کار تکه های جدید را بر روی محل مورد نظر قرار دهید. در این مرحله به شما توصیه می کنیم که حتما مقاله نصب پارکت لمینت چوبی را مطالعه کنید.

قرار دادن کامل تکه ها به صورت درست بر روی محل خود مقداری فشار و نیرو نیاز دارد. یک پارکت می تواند به با فشار زیاد به قسمت های دیگری از پارکت سالم آسیب هایی مانند خراش را وارد کند.

بنابراین در این مورد که چقدر فشار و نیرو برای جایگذاری پارکت استفاده می کنید بسیار وسواس به خرج دهید. تا به دیگر نقاط پارکت شما آسیبی وارد نشود. اگر در این مرحله خراش و یا آسیبی به پارکت شما وارد شود شما نیازمند تعمیر کفپوش پارکت خواهید بود.

وقتی کار قرار دادن پارکت به درستی انجام شد. بعد از قرار دادن هر تکه از پارکت های جدید تعدادی میخ در کنار آنها به آرامی قرار دهید تا فاصله مورد نیاز برای بین هرتکه از پارکت کامل و به درستی رعایت شود.

تعمیر پارکت باد کرده

مرحله سوم : تمام کردن کار جایگذاری پارکت باد کرده

هنگامی کل پارکت های جدید را به جای پارکت باد کرده قرار دادید برای اینکه تمامی درز های موجود در این کار به صورت کامل پر شود و گرفته شود، ابتدا کل سطح را به صورت کامل تمیز کنید تا جایی که درز و شکافی باقی نماند و کار به صورت کامل و تمیز انجام شود.

در این مرحله شاید صفحه درزگیر کفپوش به شما کمک کند.

منتظر بمانید تا چسب استفاده شده در زیر پارکت جدید و کنار آن کاملا خشک شود این خشک شدن یک هفته تا 10 روز زمان نیاز دارد به هیچ وجه قبل از خشک شدن چسب ها با پارکت هایی که تعمیر شده اند کاری نداشته باشید. بعد از خشک شدن کامل آنها با استفاده از سمباده کاملا پارکت ها را تمیز و چسب های خشک شده اضافی را پاک کنید.

چه علت هایی باعث افتادن فاصله بین پارکت ها می شود؟

علت فاصله افتادن بین پارکت

موارد مختلفی ممکن است بر جذابیت پارکت شما تأثیر بگذارد و فاصله های بین پارکت قطعاً یکی از آنهاست. بازار امروزه طیف گسترده ای از محصولات را ارائه می دهد که به شما کمک می کند از بروز این مشکل جلوگیری کنید یا اگر با چنین مشکلی روبرو شده اید ، میتوانید راهکارهایی را پیدا کنید که برای رفع آن استفاده شود. در این مقاله می خواهیم علت های فاصله افتادن بین پارکت ها را ذکر کرده و روش های اجتناب از آن و نکاتی ضروری برای برطرف کردن مشکل (در صورتی که اکنون با آن دست و پنجه نرم می کنید) به شما ارائه دهیم.

علت های مختلفی برای فاصله افتادن بین پارکت ها وجود دارد. این موارد شامل دمای بسیار بالا یا پایین، نوسانات قابل توجه دما و همچنین تغییرات ناگهانی در سطح رطوبت است که باعث خشک شدن و انقباض تخته های پارکت می شود. همچنین مشکلات مربوط به شکاف میان پارکت ممکن است نتیجه عدم سازگاری پارکت با محیط قبل از نصب باشد. و سرانجام بارزترین دلیل، نصب نامناسب و غیرحرفه ای پارکت است.

لینک پیشنهادی نوین خانه : نصب پارکت لمینت چوبی

نوسانات دما و سطح رطوبت (علت فاصله افتادن بین پارکت)

علت فاصله افتادن بین پارکت

به دلیل دمای بسیار بالا همراه با رطوبت زیاد در هوا ، پارکت رطوبت هوا را جذب کرده و منبسط می شود. با تغییر شرایط محیط با کاهش دما و رطوبت کمتر هوا ، تخته های پارکت منقبض می شوند.

اگر در مراحل نصب این مورد در نظر گرفته نشود و تخته های پارکت واقعاً نزدیک به یکدیگر نصب شده باشند ، ممکن است که پارکت بهم بریزد مخصوصاً اگر برای حل این مشکل اقدامی نکنید. بعلاوه ممکن است پارکت شما رطوبت را از سطح زیرین خود جذب کند که عایق مناسبی ندارد.

تخته هایی که بیش از حد منبسط و منقبض می شوند می توانند باعث ایجاد شکاف های ناخوشایند شوند. همچنین ممکن است که (به دلیل کمبود فضای کافی) تخته ها بشکنند یا خم شوند. با این حال می توانید با رعایت نکات متعددی که باید قبل و در طول مراحل نصب به کار گرفت از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.

عدم سازگاری پارکت با محیط

علت فاصله افتادن بین پارکت

دلیل دوم عدم سازگاری پارکت با محیط قبل از نصب است. در واقع تخته های پارکت نیاز دارند که با محیط جدیدی که در آن استفاده خواهد شد سازگاری پیدا کنند. عدم سازگاری با محیط ممکن است در اثر نصب غیرحرفه ای ایجاد شود، به عنوان مثال اگر فضای داخلی کافی در نظر گرفته نشود و یا اجازه حرکت جزئی به تخته ها داده نشود.

اتصالات نامناسب

نصب مناسب پارکت به همان اندازه انتخاب تخته های مناسب یا اطمینان از سازگاری آنها مهم است. همیشه از خدمات نصب حرفه ای کفپوش استفاده کنید و در صورت بروز هرگونه مشکلی به آنها مراجعه کنید. اگر تخته ها به گونه ای قرار نگیرند که کاملاً متناسب با تخته کناری خود باشند، به احتمال زیاد بعد از مدتی جدا می شوند و شکاف ایجاد می کنند.

علت فاصله افتادن بین پارکت

اقدامات زیادی برای جلوگیری از وقوع شکاف یا سفت شدن تخته ها بعد از نصب وجود دارد. با این حال همیشه بهترین کار این است که پیش از نصب به این مسائل واقف باشید و به آنها توجه ویژه کنید.

منبع : diynetwork

تعمیر پارکت باد کرده

موضوع : نصب پارکت لمینت